Webflow

Webflows senaste uppdateringar: Integrering av 3D-verktyg och inbyggd översättning.

February 11, 2024

Spline Integration: En Ny Dimension av Webdesign
Spline, ett verktyg för att skapa interaktiva 3D-scener, integreras nu i Webflow, vilket möjliggör en ny dimension av kreativitet direkt inom Webflows gränssnitt. Den här uppdateringen tillåter oss att enkelt lägga till och animera 3D-objekt på hemsidor utan att behöva skriva en rad kod.
Här är ett exempel på en hemsida vi byggt med hjälp av denna integration. https://rooniq.com/

Lokalisering: Nå en Global Publik
Vid sidan av Spline-integrationen har Webflow introducerat inbyggda lokaliseringstjänster som gör det möjligt att enkelt översätta och anpassa hemsidan för olika marknader. Denna uppdatering är designad för att hjälpa företag att effektivt nå ut till kunder över hela världen genom att erbjuda innehåll som är skräddarsytt för olika språk och regioner. Med hjälp av ett fåtal tryck översätter du automatiskt en hel sida med hjälp av AI, och du kan enkelt justera översättningen för de olika språkalternativen och även designen för att vara anpassad till en lokal marknad. Glöm tredjepartsverktyg och osmidiga lösningar. det går nu att göra en lokal hemsida global enkelt och billigt!

Fördelar med uppdateringarna
Dessa uppdateringar öppnar upp för oändliga möjligheter för webbdesigners och utvecklare att skapa mer engagerande och tillgängliga webbplatser. Spline-integrationen erbjuder en unik möjlighet att integrera avancerade 3D-element som kan ta en webbdesign till nästa nivå, medan lokaliseringstjänsterna gör det enklare för företag att expandera globalt. Tillsammans förstärker dessa uppdateringar Webflows position som en ledande plattform för webbutveckling, som möjliggör för användare att bygga professionella, visuellt imponerande webbplatser som är optimerade för en global publik. Med dessa uppdateringar fortsätter Webflow att förbättra och utöka sin plattform, vilket ger användare verktygen de behöver för att bygga dynamiska och flerspråkiga webbplatser som står ut på nätet.

Vill du också ha en hemsida byggt i det modernaste verktyget? Läs mer om våra tjänster här.

Quotation box photo.

,  

Gallery photo.
Gallery - Full-column Photo
Gallery - Big Photo 01
Gallery - Big Photo 02
Gallery photo.Gallery photo.
Gallery - Big Photo 01
Gallery - Small Photo 01
Gallery - Small Photo 02
Gallery photo.Gallery photo.Gallery photo.
Post author's avatar

Post's Author

Amanda Jones

Follow On

Follow Jennifer Williams: